11231102_10153047027166899_8163775916981898838_oEl passat Disabte 19 de Març es va celebrar al Pavelló Elisa Badía de Barberá  del Vallés el Campionat Internacional de Taekwon-do JORDÁN-FAMC en la modalitat de Kyorugui (Combat ).

Més de 300 competidors vinguts de, Portugal, França, Anglaterra, Irlanda, Escòcia, Italia i diferents comunitats autónomas a més de  una veintena de clubs de la FAMC varen participar en aquets event que any rere any es va consolidant com un campionat d’alt nivell.

El gimàs Deportivo Jordán va quedar primer per equips, en segon lloc l´equip de Manchester i en tercer lloc França. Donem la nostra més sincera enhorabona a tots els equips participants. Una menció  especial a l´equip arbitral del la FAMC i al seu Director Kike Anaya  per la seva gran tasca arbitral i com no a lequip d’arbitres arribats de França amb Laurent Olivier Quelville Dumenil com a cap.

Aquets campionat es el punt de partida del nou circuit europeu de competicions de taekwon-do ETO, European Taekwondo Organization, federació independent creada a Catalunya l’any 2005 i en la que actualment participan, Anglaterra, Irlanda, França, Italia, Catalunya i Escocia. L´objectiu d´aquets projecte europeo es la INCLUSIÓ  del Taekwon-do amateur dintre d’un ventall de possibilitats de competir a nivell internacional a tots aquells competidors i competidores que ho desitgin .

We would like to thank participating  teams coming from Manchester, France, Italy, Portugal, Ireland for your massive support to this project and we are sure  that this Taekowndo european family is going to be bigger and bigger in a very short time. We are going to see you in Manchester vey soon.

EFFORT and OVERCOMING.

Galeria d’imatges

[widgetkit id=863]

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *