ciate_001

El passat dissabte 28 d’abril d’aquest any, va finalitzar el segon curs de professors d’Arts Marcials organitzat per la FAMC, Federació d’Arts Marcials de Catalunya juntament amb l’Escola Catalana de l’Esport.

ciate_005

Un total de 25 cursetistes i durant 50 hores han estat formats en diferents modalitats, Aikido, Taekwondo, Wing Chun Kung Fu, Krav Maga, Totsival, Jeet Kune Do i Combat Tao.

ciate_002

Aquests curs s’ha celebrat a les instal·lacions de l’Escola Ganesh a Mollet del Vallès i del gimnàs Deportivo Jordán de Barberà del Vallès.

Volem donar les gràcies a tots els cursetistes pel seu esforç i superació, al professorat format pels mestres, Miguel Jordán, Álvaro Sánz, Marcel Almacelles i Paco Garcia.

ciate_003

La FAMC compleix amb un dels seus objectius més importants, la formació dels seus professors, per poder transmetre el missatge de les Arts Marcials amb criteri i professionalitat.

ciate_004

Com deia Cesar Coll, l’alumne aprèn malgrat el professor però si el professor té criteri i professionalitat estarem educant per ser millors persones.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *